Title Image

To go – counter

Zolang wij nog geen gasten mogen ontvangen in de pizzeria bieden wij onderstaande producten aan vanuit onze to go – counter aan de van Kinsbergenstraat 6.

Klik op de afbeeldingen om meer te lezen.

Het ideale lunchgerecht! Deze rechthoekige Romeinse pizza gaat korter in de oven dan een normale pizza. Daarom kunnen wij hem belegen met items die anders kunnen verbranden. Toppings als rosbief, sla of andere verse ingrediënten kun je terugvinden op deze “gezonde” pizzavariant. Het deeg heeft 72 uur gerezen en bevat 80% water. Hierdoor is het ook nog eens lichter verteerbaar.

Tegen het einde van de middag beginnen onze pizzabakkers met het bakken voor de bezorging. Zodra je verleidt word door de heerlijke geuren vanuit onze oven is er geen weg meer terug. Vandaar ook dat onze heerlijke pizza’s ook afgehaald kunnen worden aan de van Kinsbergenstraat.

Het unieke van ons restaurant is dat je dankzij de proeverij kunt genieten van alle pizza’s van de kaart! Omdat wij deze beleving nog niet kunnen aanbieden verzorgen wij een to go alternatief: alle soorten plaatpizza in een doos of je eigen samenstelling van de diverse smaken.

Zoete afsluiting! Secret pizzeria staat bekend om de levensgevaarlijke Nutella pizza. Naast deze zoete tractatie bieden wij ook bijvoorbeeld een panna cotta of een ouderwets lekkere tiramisu. Wat vindt jij de lekkerste combinatie van pizza en dessert?

The most stylish beerbrand of the world: Peroni of wat denk je van een dubbel, tripel of blond biertje in een beugelflesje. Volgens sommigen eten Italianen hun pizza met bier en daarom bieden wij de beste combinatie’s van pizza en bier. Te beginnen met een Peroni en margherita en…

City Lounge ademt wijn. Vandaar ook dat wij voor ons restaurant een selectie aan Italiaanse toppers hebben samengesteld. Van soepele huiswijnen tot absolute toppers als Ripasso, Barolo en Brunello di Montalcino! De voorraad is reuze dus verras ons maar vooral jezelf!

Vergeet gourmetten of steengrillen… met het hele gezin pizza maken is nog nooit zo eenvoudig geweest. De struggle van het maken van deeg is niet meer, sterker nog je ontvangt de perfecte deegbol. Beleg hem minimaal met mozarrela en tomatensaus, de rest is aan jou!

De hele Secret Pizzeria beleving bij je thuis! Diverse combinaties van de heerlijkheden die wij bieden in verschillende soorten en maten. Kies zelf je ultieme Italiaanse avond invulling!